اگر فردی با استفاده از تماس با فرد دیگری به قصد و یا بدون قصد به مزاحمت و آزار فردی بپردازد این موضوع اگر شامل مواردی باشد که زندگی فرد و یا ابعادی از آن را مورد تهدید قرار داده باشد جزء جرایم تلفنی به حساب خواهد آمد.

مجازات تهدید تلفنی

ترساندن و ایجاد بیم در افراد نه فقط در ارتباطات حضوری بلکه می تواند تنها با رد و بدل کردن اطلاعات از طریق تلفن و مانند آن باشد. با توجه به این مسئله هر زمان که افراد از طریق صحبت های تلفنی اقدام به تهدید فرد کنند و سعی داشته باشند از این طریق امنیت فرد را زیر سوال ببرند به علت عدم دسترسی لحظه ای افراد به فرد تهدید کننده یا مزاحم ممکن است برای تهدید کننده راحت تر به نظر برسد و این موضوع این ترس را برای فرد تهدید شده در بر خواهد داشت که دسترسی و پیگیری فردی که با اقداماتی تلفنی دست به این قبیل جرایم می زند غیر قابل پیگرد و دستگیری است. در این نوشتار ازمجله دلتابه بررسیتهدید تلفنی و مجازات آنمی پردازیم.

چگونه اثبات کنیم مزاحم تلفنی داریم؟

به طور کلی زمانی که شما بخواهید فردی را مورد اتهام قرار دهید از طریق مواردی نظیر اقرار و اعتراف توسط خود شخص مزاحم، ارائه نمودن سند، شهادت شاهدان، امارات و یاد کردن قسم می توانید ادعای خود را ثابت کنید.

در مورد مزاحمت تلفی شما می توانید با دریافت پرینت از تلفن خود از طریق مخابرات با شهادت دیگر افراد از فرد خاطی شکایت کنید. البته امارات یا ضبط صدا یکی از راه های اثبات مزاحمت تلفنی درگذشته بوده است که امروزه به دلیل نرم افزارهای ایجاد صدا از سمت دادگاه پذیرفتنی نیست.

چگونه می توان تهدید تلفنی را گزارش نمود؟

فردی که مورد تهدید تلفنی قرار گرفته است پس از این که متوجه تهدید بودن این مسئله شده با ارائه مدارک و شواهدی که وجود دارد و استدلال این موضوع که پس از این اتفاق برای وی ضرر و زیانی ناشی شده است؛ پس از ارائه این شواهد، به طرح یک شکایت در مراجع قضایی خواهد پرداخت و فردی را به عنوان متهم در پرونده قید کرده و بر اساس شکایت وی دادگاه از فردمتهمخواهد خواست برای ادامه مراحل در دادگاه حضور پیدا کند.

تهدید تلفنی

مجازات تهدید تلفنی به چه صورتی خواهد بود؟

اثبات مورد تهدید در هر شکل یا هر نوعی از آن همان تهدید بوده و مجازات آن با توجه به میزان و نوع آسیبی که برای افراد در پی داشته است و علاوه بر این که به مجازات حبس از یک ماه تا شش ماه را در پی خواهد داشت.

به علت این که این گونه از تهدیدات دربردارنده استفاده از قابلیت های مخابرات است پس از پیگیری و اثبات آن مخابرات خط تلفنی که با آن جرمتهدیدو یا مزاحمت رخ داده باشد را مسدود خواهد کرد.

هم چنین یکی از مواردی که حائز اهمیت است این است که ایجاد نوعی شوک در اعلام خبر های تلفنی در صورتی که اعلام خبر منجر به فوت طرف دیگر مکالمه که شنونده خبر هست، شود؛ این موضوع می تواند به مثابه قتل عمد شناخته شده و مورد پیگیری های خاص قرار بگیرد.

پیشنهاد مطالعه:برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلبآیا زن بدون دلیل می تواند درخواست طلاق کند؟را مطالعه کنید.

آیا تلفن همراه موجب انتقال کرونا می‌شود؟

تهدید تلفنی چه مجازاتی در پی دارد؟

سرک کشیدن به گوشی دیگران چه عواقبی دارد؟

خرید گوشی سرقتی چه عواقبی در پی دارد؟

پس از دزدیده شدن تلفن همراه چه کنیم؟

مزاحمت تلفنی و مجازات آن در قانون

اقدامات فوری هنگام گم شدن تلفن همراه

تهدید ,تلفنی ,فرد ,فردی ,مورد ,های ,از طریق ,این موضوع ,پس از ,تهدید تلفنی ,می تواند

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


آموزشگاه آموزش تهران مطالب اینترنتی تیتر نوشت hazizo اینجا همه چی هست کلود دانلود بلاگ دانلود شهرستان فيروزآباد فارس پنگان Charles's notes
دزدگ